STAN&CO

Beste glutenvrije tosti van Utrecht

 

STAN&CO loop je niet zomaar voorbij. Deze grote zaak op het Stadhuisplein ziet er van buiten en van binnen spectaculair uit. Het interieur en de sfeer valt te omschrijven als stoer, robuust en vintage. Maar belangrijker natuurlijk: het eten smaakt er heerlijk. Ze hebben veel glutenvrije opties op de kaart, glutenvrij brood op voorraad en kunnen de de patat apart frituren. En hun glutenvrije tosti’s? Die zijn naar mijn mening de allerlekkerste (en meest kazige) van Utrecht! Hun nacho’s en gin tonics vallen mij mij ook altijd goed in de smaak.

Adres: Ganzenmarkt 16A

 

Laatst bijgewerkt op: 26 augustus 2018

5 thoughts on “STAN&CO

 1. Hi! Vanavond bij stan&co utrecht wezen eten. Aan de telefoon was glutenvrij geen probleem en bij aankomst was men op de hoogte. Maar daar bleef het dan ook bij! De combi van voorgerechten konden we niet nemen omdat er volgens de kok ‘niks over zou blijven als je de gluten eruit Zou halen’. En de serveerster kon ook verder niks uitleggen waar dan geen gluten in zat. Geen goed ervaring dus!

  Like

  1. Op uitnodiging vanavond geweest, was absoluut niet de bedoeling dat er toen geen glutenaanbod was. We hebben een heerlijk driegangenndiner gekregen en zijn helemaal in de watten gelegd!
   Top service! Dus kan toch aanraden erheen te gaan!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s