Glutenvrij op Rotterdam The Hague Airport

Afgelopen zomer vloog ik vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Zuid-Frankrijk voor een heerlijke zonnige vakantie aan de Côte d’Azur. Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport heeft in mijn optiek veel voordelen ten opzichte van de grotere en meer bekende vliegvelden. Het is er altijd rustig (zelfs in de vakantieperiodes) en het vliegveld is heel klein waardoor je vanaf security max. 5 minuten hoeft te lopen naar je gate. Maar hoe staat het er eigenlijk voor met glutenvrij op Rotterdam The Hague Airport? Ik zocht het voor jullie uit!

Glutenvrij eten vóór security

 

  • Domino’s:

Op het plein waar het vliegveld zich bevindt is er ook een Domino’s Pizza filiaal. Hier verkopen ze in samenwerking met de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) 2 soorten glutenvrije pizza’s: de Pizza Margaritha en de Pizza Perfect Pepperoni. Klik hier voor meer info.

  • illy:

Wanneer je bij de departures het vliegveld binnenloopt zie je direct links een illy koffiezaakje. Hier verkopen ze kleine zakjes chips, fruitbekers en Eat Natural repen.

Glutenvrij bij Illy op Rotterdam The Hague Airport | Glutenvrij in Utrecht

 

  • Grand Café De Horizon

Op het vliegveld bevindt zich één restaurant en dat is Grand Café Restaurant de Horizon. Het beschikt over een grote serre en een buitenterras met panorama uitzicht op de start- en landingsbaan, echt te gek! Er is allergenenkaart aanwezig waarop duidelijk te zien is welke gerechten glutenvrij (of lactosevrij) te bestellen zijn. LET OP: Ik heb er niet zelf gegeten dus hoe zorgvuldig er wordt omgegaan met kruisbesmetting in de keuken heb ik niet kunnen vragen.

Glutenvrij bij Grand Café De Horizon op Rotterdam The Hague Airport | Glutenvrij in Utrecht
Klik voor een uitvergroting

 

  • Snoepautomaten:

In de diverse snoepautomaten op het vliegveld liggen diverse glutenvrije snacks waaronder Toblerone, Snickers, M&M’s en Eat Natural repen.

 

Glutenvrij eten na security

 

  • Grand Café De Horizon

Ook na de security heb je toegang tot het Grand Café, echter niet tot het restaurant maar het meer eenvoudige catering gedeelte. Hier kun je o.a. glutenvrij kopen yoghurt, salades, fruitbekers en Eat Natural repen

  • Snoepautomaten:

In de diverse snoepautomaten op het vliegveld liggen diverse glutenvrije snacks waaronder Toblerone, Snickers, M&M’s en Eat Natural repen.

 


 

Hebben jullie nog vragen met betrekking glutenvrij op Rotterdam The Hague Airport? Stel de vraag in de reacties onderaan deze pagina of vul het contactformulier in.

 


 

Lees hier al mijn blogs over een weekendje weg.

Beeldgebruik: Glutenvrij in Utrecht. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s