Café Brutal: unieke evenementenlocatie met glutenvrije catering

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie in Utrecht waar ze volledig rekening kunnen houden met jouw glutenvrij dieet en/of andere voedselallergieën en intoleranties? Een besloten ruimte voor een verjaardagsborrel, trouwfeest, familiedag, jubileum of bedrijfsfeest, inclusief glutenvrije catering? Zoek niet verder: de perfecte evenementenlocatie is gevonden!

Onderin de watertoren…

Café Brutal bevindt zich aan de Vaartsche Rijn, onderin de monumentale watertoren op Rotsoord. Deze unieke ligging maakt het café een van de meest bijzondere en opvallende evenementenlocaties in Utrecht.

 

De bijzondere locatie van Café Brutal, evenementenlocatie met glutenvrije catering
De bijzondere locatie van Café Brutal

 

Waar Café Brutal voorheen een openbare borrelocatie was, hebben ze halverwege dit jaar besloten om het concept om te gooien. Inmiddels richten zij zich 100% op besloten evenementen en feesten. De ruimte is geschikt voor circa 50 personen.

Het café heeft geen vaste openingstijden en is daarmee 7 dagen per week de gehele dag beschikbaar om geboekt te worden voor jouw evenement. Bij reservering staat het team volledig voor je klaar, en zetten met veel plezier een mooi evenement op met de daarbij gewenste verzorging die aan alle wensen voldoet.

Glutenvrije catering

Het vinden van een evenementenlocatie in Utrecht met glutenvrije catering is lang niet eenvoudig. Gelukkig is dit bij Café Brutal geen enkel probleem. Het café werkt hiervoor samen met de keuken van het restaurant bovenin de toren, WT Urban Kitchen. Dit populaire restaurant is volledig op de hoogte van verschillende dieetwensen en allergieën en zorgen er graag voor dat er voor iedereen iets lekkers te eten is.

Wat krijgen jouw gasten te eten? Het team van Café Brutal gaat graag met jou aan tafel om alle mogelijkheden uitgebreid te bespreken om vervolgens op de dag van jouw event met iets heerlijks te komen. Denk hierbij aan een lekkere borrelplank of een walking dinner. Naast Spaanse wijnen en sangria kan er ook glutenvrij bier worden geschonken.

 

Sangria bij Café Brutal | Glutenvrij in Utrecht
Spaanse sangria

 

Spaanse rode wijn en charcuterie | Café Brutal
Spaanse rode wijn en charcuterie

 

Mocht nou toch blijken dat er bepaalde wensen zijn die buiten de kwaliteiten van Café Brutal liggen bieden ze je altijd de mogelijkheid om dingen zelf mee te nemen. Zorg jij bijvoorbeeld graag voor jouw eigen glutenvrije verjaardagstaart? Geen probleem, het team zorgt voor het servies en snijden de verjaarstaart met liefde aan.

Praktische zaken

Café Brutal helpt graag met organiseren van jouw volledige evenement. Dit houd in dat zij, behalve met de locatie en het eten en drinken, jou ook kunnen ondersteunen in andere zaken. Bijvoorbeeld DJ om het feestje compleet te maken.

Voor jouw event bij Café Brutal betaal je geen huur voor de ruimte of het barpersoneel, maar wordt er gewerkt op basis van een omzetgarantie. Hoe hoog deze is wordt bepaald door de dag en het tijdstip van het event, maar wordt altijd van tevoren gecommuniceerd. Binnen de omzetgarantie vallen de kosten van de bestelde dranken en happen. Er wordt dus gewerkt op basis van nacalculatie.

 


 

Heb je nog vragen? Schroom dan niet contact op te nemen met het team.

Café Brutal
Heuveloord 25a
030 307 0353
cafebrutal030@gmail.com

 

 

 

Beeld: Café Brutal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s