Over mij

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Fabienne van Doornmalen, 31 jaar oud en woon ruim 13 jaar in Utrecht. Voordat ik hier als aanstaande student kwam wonen groeide ik met mijn familie op in Den Haag, Parijs en op Aruba. Toch is Utrecht de stad die mijn hart hart heeft gestolen, hier blijf ik nog heel lang wonen!

Utrecht heeft heel veel leuks te bieden. Gezellige glutenvrije adressen zijn geen uitzondering. Voor mij een fijne bijkomstigheid, gezien ik 100% glutenvrij moet eten. Eind 2012 ontdekte ik dat ik Coeliakie heb. Coeliakie is een auto-immuunziekte waardoor ik geen gluten kan verdragen. Dit betekent een heel streng dieet volgen en dat is vaak erg lastig. Een klein foutje kan namelijk inhouden dat ik dagenlang  ziek ben. Dit maakt uit eten gaan vaak erg lastig.

Glutenvrij in Utrecht heb ik opgezet zodat ik anderen die ook een glutenvrij dieet moeten volgen kan helpen bij het zoeken van een glutenvrij adres in Utrecht. Of je nou in een restaurant onbezorgd wilt kunnen genieten van een lekkere maaltijd, een koffietentje zoekt waar ze naast een goede kop koffie ook glutenvrij gebak hebben, of wilt weten in welke kroegen je aan de bar kunt schuiven voor een glutenvrij biertje: ik help je graag bij deze zoektocht! Omdat ik zelf weet hoe lastig het kan zijn.

Alle locaties die worden genoemd op deze website zijn bekeken vanuit een streng oogpunt, en worden alleen vermeld als ik er zelf zonder problemen glutenvrij heb kunnen eten. Dat betekent niet dat het er 100% garantie is dat het hier goed zal gaan glutenvrij eten. Toch hoop ik hiermee te kunnen zorgen voor een hoog niveau van betrouwbaarheid wanneer je kiest voor een van deze adressen.

Heb je zelf een goede tip of mooie ervaring met een glutenvrij adres in Utrecht? Of zit je met een vraag voor mij? Laat dan hieronder een reactie achter, of neem contact met me op!

Profielfoto Fabienne | Glutenvrij in Utrecht

 

2 thoughts on “Over mij

  1. Hallo Fabienne,

    Dank je wel voor maken van deze site. Ik ben in april een weekend in Utrecht. Voor dit evenement moet ik mijn eigen lunch meenemen. Omdat ik in een hotel slaap en geen eigen keuken tot mijn beschikking heb, vroeg ik mij af of jij weet waar je lekker glutenvrij brood kunt kopen of bestellen. Ik mag ook geen amandelen, zonnebloempitten eten en eigenlijk geen soja. Zou fijn zijn als jij iets weet. Dank je wel en ik ga alvast kijken waar ik wil eten 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s